Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, midefiiliniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar tamamen size özeldir. Fakat gine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Yabancı yapımı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini arama etmek gerekir. Bu Toscanello midein makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında midemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da sınama taçılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken hayati bir şart şurt var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz felaketle yakılır! Puro her hengâm ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde doğru. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalın puroya kazık dokunuş etmemelidir. Ateşin maviliği purodan biraz münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı alya döndüğünde kızartma fiillemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 kademe eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu fiillemi yaparken tüm tabanğın denktaş yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda organize bir şekilde 360 kademe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara göre biraz daha uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu suret çakmaklar çok kudretlidür ve lüks doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma fiillemi doğal alevli çakmaklarla, biraz hengâm alabilir. Bu müddet size aralık kaybı kadar haneükebilir lakin puro dayanç ve say ister. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma fiilleminden sonra aksi çevirip sebebiyleünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe alım üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm kıç kıpkırmızı ise yakma fiillemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cenahı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm kıç kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kenarınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır dem daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz mideime anık. Pekâlâ ya siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı mideilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azcaından 40 saniye oyalanmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar midemeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o denli elemlaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Kötü yavaşçe ağıza doldurulur ve lezzet kameraların dumanla uyartılmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca taalluk gösterdiğinizin bir fiilaretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun midein kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein baştan yakma mesele örgütleme etmez. Fakat oba yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda yaslılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinlikle şpeş olan 2 şart şurtı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın alev dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 kademe beyninde başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Nesil ortamında bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lazım yoktur. Lakin şüphesiz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız zeminını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir mesele ile karşıtlaşmazsınız. Muhafaza zeminı sıcaklığında mahiyet mesele zeminın soğuk değil lüks hamam olmasıdır. Çünkü hıfız zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız zeminının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet gönen hıfız zeminı sıcaklığına göre değişim gösterecektir ve bu yüzden de hıfız zeminı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir alım geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta alım geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız zeminının alım geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu mideindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı esenlayacak kesinlikle alım geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En hayırlı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle alım geçirmedikleri midein öteki rakiplerine mefret başkalık atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

https://mutlakseveceksin.name.tr/ https://kitapozeti.name.tr/ https://karabukwebtasarimseo.name.tr/ https://otoservis.name.tr/ https://dugunnisankinasalonlari.name.tr/ https://whattobuy.enpatika.com/ https://whichbrand.enpatika.com/ https://whichcultureforme.enpatika.com/ https://whatcompany.enpatika.com/ https://golfequipment.enpatika.com/ Seo Fiyatları iqos sigara
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
karaman escort http://www.escortlariyiz.com/ kars escort kastamonu escort kilis escort manisa escort gaziantep escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Steroid Satın Al Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis