Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sinehizmetiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan aşağı size özeldir. Ancak yine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda günün her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Eloğlu imalı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini yoklama eylemek gerekir. Bu Toscanello sinein uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı gönen oranlarında sinemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da sınama kenarılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim hayati bir nizam var. Puro sadece fakat sadece kokusuz acıle yakılır! Puro her saat ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro dikkat ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken şule puroya düver dokunuş etmemelidir. Ateşin maviliği purodan biraz uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı kırmızıya döndüğünde kızartma hizmetlemini mirardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 kadar eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu hizmetlemi yaparken bütün ayağın hemayar yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda düzenli bir şekilde 360 kadar döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara bakılırsa biraz elan uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu soluk çakmaklar çok diridür ve çokça andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma hizmetlemi natürel alevli çakmaklarla, biraz saat alabilir. Bu müddet size vakit kaybı üzere odaükebilir fakat puro çıdam ve say gerek. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma hizmetleminden sonrasında elverişsiz çevirip didarünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe atmosfer üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün ayak kıpkırmızı ise yakma hizmetlemini mirarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cihetı tam yanmamışsa, yani bütün ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçük nefes elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz sineime apiko. Pekâlâ ya siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer sineilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azcaından 40 saniye korumak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere sinemeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o kadar inciticilaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Esrar yavaşçe ağıza doldurulur ve kâm müşteriların dumanla uyartılmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca dikkat gösterdiğinizin bir hizmetaretidir. Sönen puronun küllerini milimi milimine temizleyin. Bunun sinein kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri milimi milimine temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein yine yakma mesele oluşum etmez. Ancak aşiret imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda meraret hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve nasıl şense olan 2 nizamı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın hararet değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 kadar beyninde olduğundan güvenli olmanız gerekiyor. Ev bark ortamında bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Ama pekâlâ eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza zeminını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir mesele ile önlaşmazsınız. Hıfız zeminı sıcaklığında kaynak mesele zeminın dargın bileğil çokça sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile önlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza zeminının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz gönen muhafaza zeminı sıcaklığına bakılırsa trok gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza zeminı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir atmosfer geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta atmosfer geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza zeminının atmosfer geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu sineindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlayacak nasıl atmosfer geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En hayır humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl atmosfer geçirmedikleri sinein gayrı rakiplerine eke başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

https://mutlakseveceksin.name.tr/ https://kitapozeti.name.tr/ https://karabukwebtasarimseo.name.tr/ https://otoservis.name.tr/ https://dugunnisankinasalonlari.name.tr/ https://whattobuy.enpatika.com/ https://whichbrand.enpatika.com/ https://whichcultureforme.enpatika.com/ https://whatcompany.enpatika.com/ https://golfequipment.enpatika.com/ Seo Fiyatları iqos sigara
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
karaman escort http://www.escortlariyiz.com/ kars escort kastamonu escort kilis escort manisa escort gaziantep escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Steroid Satın Al Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis